.

Garlic (hvidløg) -1 kg Garlic er tørret hvidløg i flagegranulat. 100% ren hvidløg Garlic indeholder mange naturlige B-vitaminer, som populært kaldes "anti-stress-vitaminet". Anvendelse Heste tildeles dagligt 1 måleske, ponyer ½ måleske - 1 spand rækker til 30 til 60 dage. Iblandes hestens foder

Dengie Healthy Hooves 20 kg Bestillingsvare Fiberprodukt med lavt indhold af sukker og stivelse – men højt indhold af letfordøjelige fibre og biotin ! - Anvendes som specialfoder til heste og ponyer med tendens til fofangenhed - Anvendes til heste med hovkløfter eller andre problemer med hovene Dengie Healthy Hooves indeholder bl.a. snittet lucerne, lucernepiller, havreklidspiller, sojaolie og hvidløg.

DENGIE ALFA-BEET Bestillingsvare 20 kg Dengie Alfa-Beet kombinerer lucerne- og roefibrene i et nyt superfiber produkt. Indholdet på kun 5 % sukker og 2 % stivelse er så lavt, at produktet er godkendt af "The Laminitis Trust" og er derfor meget velegnet til heste med forfangenhedsproblemer, overvægtige heste eller heste med tendes til at være for "tændte". Dengie Alfa-Beet skal opblødes i vand - enten 15 min i varmt vand eller minimum 2 timer i koldt vand. Det er således meget velegnet til heste med for lidt væskeindtag, da fibrene binder store mængder vand under opblødningen. Blandingsforholdet er 1 del Alfa-Beet og 3 dele vand. Dengie Alfa-Beet er oplagt som hestens "varme måltid" - f.eks. efter dagens arbejde !

Sensitive Vital Mash Bestillingsvare »Der er altid en god undskyldning for et varmt måltid« Mash er kendt som et supplement til den almindelige fodring af hesten og kan anvendes efter hårdt arbejde eller for at optimere hestens fordøjelse. Ved fremstillingen af mash er det almindeligt at koge hørfrø sammen med hvedeklid og kan derefter gives som et varmt måltid til hesten. Denne velsmagende blanding virker appetit- og fordøjelsesstimulerende, udrensende i hele fordøjelseskanalen og virker generelt stabiliserende.

Suregrow.

Til ung heste..

Super til konkurrence heste

Super lækker musli foder

super lækker musli foder til nøjsomme heste

piller foder med gode kalorier..

Lækker foder til din gamle ven.

Til at bygge muskel op.ww.brogaarden.eu

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 06:37

Hej
Vil gerne bestille 2 Stop Itch Salve Complete A 600 til:
Birgitte Christiansen
Parkvej 80
6710 Esbjerg v
Gufand@gmail.com
25218013
Kan jeg mobilepay ?

...
15.03 | 15:22

Hej. Ring til os, så finder vi ud af det..

...
15.03 | 12:29

Hej, jeg vil gere bestille en "Stop Itch Salve Complete" 200 ml. Hvordan gør jeg? :)

...
20.09 | 14:48

Hej.. De kommer fra næste uge af.. Mvh M´s foder

...
Du kan lide denne side